Dom > О нама

Бесен Интернатионал Гроуп Лимитед испоручује најсавременији, најсигурнији и најпаметнији електричне компоненте возила, укључујући све врсте ЕВ утикачи, утичнице, продужни каблови, конектори, и пуњење станица за наше купце из целог света ..

besen gongsi 1.jpg

богато искуство

Као један од највећих произвођача пуњење опрему и компоненте у Кини, Бесен има 16 година искуства у области пуњења електричних возила. Ми не само да успостављање ЕВ Пуњење стандард Кине, али и један од добављача државне Грид корпорације Кине. Ми смо сарађивали са многим произвођачима пуњења опрему у Европи и САД, и ундертакед више ОЕМ пројеката у протеклих неколико година.

Врхунска технологија

Један од разлога зашто можемо остати напред у нашој индустрији је професионални технички тим. Били смо прва фабрика која производи 800кВ велике снаге ДЦ станица за пуњење у Кини, а први да се постигне ЦЕ, ТУВ сертификат о ЕВ пуњење конектора у Кини. "Водећи пуњења на бољи начин", већом напред и увек обезбеђује најбоље производе за купце је мисија наших истраживачких техника Департмемент.

Екцеллент Производи

Одлични производи је наш понос. Сви наши наплаћују конектора је добила ЦЕ, ТУВ и УЛ сертификата. Из хладног Норвешке у топлом Саудијској Арабији, из Тајланда чији електрична возила су тек почели у Америци чији Е. тржиште су тенденцију да буду зрели, наши производи су познати по више и више купаца. Задовољење повратне информације од клијената је наша покретачка снага да напредује.

најсигурнији сервис

Ми верујемо у том марљиво услуга је душа изузетан предузећа. Без обзира да ли су наши стални купци или нови корисници који нам налазе у први пут, било каква питања о теби ће бити одговорено у најкраћем времену. И имамо савести после услуге, проблеми било какве проблеме производа ће бити праћење одговорно од стране наших стручњака док се решити савршено. Ово је један од разлога зашто све више и више купаца бирају Бесен.

Наш одличан Р & Д тим и одељење за производњу да можемо лако носити са различитим захтевима из нашег купца. Стриктно спровођење ИСО9001: 2008 и ИСО / ТС16949 2009 међународни систем сертификације менаџмента квалитетом да Бесен израстао у интернационалну компанију постепено, и ЦЦЦ, УЛ ТУВ БС ЦЕ, ССП би да Бесен се нуди најбоље производе за наше купце у сваки пут ..

Ми бисмо желели да покажемо нашу искреност, врхунски квалитет, конкурентне цене и супериорну ефикасност да успостави посао са вама. Наш циљ није само пружање производа, али пружа комплетно решење, укључујући дизајн производа, алата, израда и услугу нашим клијентима да остваре своје највиши задовољство.

Цопиригхт © Бесен-група Сва права задржана.