Dom > Изложба > Sadržaj
Електрично возило пуњење кабл уземљење и нулу разлику
- Jan 21, 2017 -

Да ли је заштитна уземљење електрична опрема не живи металне делове са добрим метала везе између уземљења за заштиту људске безбедности. Ако нема заштитни уземљење електричне опреме, када је оштећен негде у изолацију електричне опреме, то не би требало да терете његови делови могу наплатити, може изазвати струјни удар.

Заштитни уређај за уземљење повезан када тело када додирујете активних делова, због отпора људског тела је око 1000 ω, и отпор само 10 ω, и паралелно и скоро нула струје кроз људско тело, чиме се избегава појаву од струјног удара несрећа. У индустријским круговима, одговарајућу заштитну уземљење неутралне тачке нису уземљење трофазног четири жице система.

Заштите кругови 0 односи се на индустрију, електрична уређај није напуњену металне делове повезане са линијом у систему нултог, како би се избегао људску патњу ризик од електричног удара. Протецт електроопреме нулу када изолација оштећења, схелл када терети кратког споја зеро-лине форматион стазе, брз и поуздан заштитна опрема, искључите уређај.

У практичној употреби, заштита на нулу има више предности него на терену. Када се кратко деси, прекинути струју јер је фаза линија са неутралним кратког споја импеданце између малих, кратког споја, заштитних средстава и агилности. Заштита нула за неутралне тачке уземљења у нисконапонској трофазни четири жице система.


Цопиригхт © Бесен-група Сва права задржана.